Søndag, 21 oktober 2018
Ishockey i Osby Udskriv EmailIngen svensk by med respekt for sig selv uden ishockey !!! Derfor er der selvfølgelig også en ishockeyklub i Osby. Byens stolthed - Osby Ishockey Klubb (OIK) ligger i 2. division og støttes naturligvis af både lokale borgere og erhvervslivet i Osby.

Ishallen kan huse ikke mindre end 1515 tilskuere hvoraf 370 er siddeplaser.

Adressen er: Klövervägen 10, Osby

På klubbens hjemmside kan du finde finde aktuel information, kampprogram og meget andet. Se på hjemmesiden: http://www.osbyik.com/

Priserne var i 07/08 sæsonen:

Entré (1. seriematch)
Familier: 80 SEK
Voksne: 50 SEK
Pensionister: 20 SEK
Unge over 16: 20 SEK
Unge til og med 16: Fri entré

Siddepladser:
2 øverste rækker: 25 SEK
Mellemste række: 20 SEK
2 nederste rækker: 15 SEK

Har du ikke oplevet en ishockeykamp, så giv dig selv og dine venner en oplevelelse og tag afsted - det er billigt og det er ganske underholdende!

Vil du selv løbe på skøjter?
Hvis du selv vil stå på skøjter, er hallen også tilgængelig for offentligheden. Hallen har åbent fra september til marts o gbestår af en stor bane og en lille bane. På denne hjemmeside kan du finde hallens istider - dvs. hvornår der er træning og hvornår der er ledigt: http://www.klubben.se/public_club/default.asp?id=144&p1=10&p2=927

Det er også muligt at ringe til hallen på tel: (+46) 0479-183 51

PS: Tag et godt råd - fordi du som barn mente at kunne løbe på skøjter, så er det altså ikke sikkert, at du stadig er lige så adræt!!! Det er en rigtig god ide at tage det med ro - og bære beskyttelse... tag rådet fra én, der har brækket armen "på den konto"

Se hvor de ligger her ->